克罗地亚伊万尼奇格勒住宅出售

伊万尼奇格勒
独栋别墅 • 5 房间 • 4 卧室。 • 2615 平方米 • 19楼 楼层 • 参考: 300431097-5
HKD 1,186,986
Prodaje se samostojeća visoka prizemnica od 160 m2 stambenog prostora i 1.530 m2 prekrasno uređene i održavane okućnice.

Ukupan stambeni prostor raspoređen je na dvije etaže koje su međusobno povezane unutarnjim stepeništem. U prizemlju se nalazi otvoreni prostor s dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom iz koje se izlazi na prelijepu terasu i njegovanu okućnicu. U ulaznom prostoru se nalazi i WC za goste, a dnevni boravak ima pristup ostakljenoj prostoriji koju trenutni vlasnik koristi kao zimski vrt. Prisutne su i 2 peći, jedna na drva i jedna na pelete pa postoji mogućnost izbora grijanja. Kuća ima i podrum u kojem se nalazi kotlovnica za centralno grijanje na plin. U sklopu prizemne etaže nalazi se i garaža koja se trenutno koristi kao radionica i kojoj se može pristupiti direktno iz kuće.
Na gornjoj etaži su smještene četiri prostrane spavaće sobe i kupaonica.

Na velikoj, lijepo uređenoj i uredno održavanoj okućnici smještena je i dvorišna zgrada s manjim apartmanom i garažom, što novim vlasnicima pruža mogućnost dodatnog prihoda od najma, a na ograđenom dijelu dvorišta moguće je držati i domaće životinje.

Ova kvalitetno građena i opremljena katnica s uredno održavanom okućnicom smještena je u izuzetno mirnom okruženju obiteljskih kuća, u slabo prometnoj ulici, a ipak u blizini svih sadržaja potrebnih za život.

Kuća je u procesu dobivanja uporabne dozvole pa ju trenutno nije moguće kupiti putem kredita.

空间

房间5
地板2
卧室4

面积

起居2615 平方米
空地2535 平方米
总数2615 平方米
由人工智能提取的配套设施。
车库
花园

伊万尼奇格勒

中介没有提供该房产的确切地址。您可以在这里申请。
由人工智能提取的景观和朝向。
花园景色无阻的视图
类型住宅
建设年份1979
能源效率评分无数据
环境(二氧化碳)影响评分无数据