西班牙贝尼萨住宅出售

贝尼萨
别墅 • 3 房间 • 3 卧室。 • 2 浴室。 • 138 平方米 • 参考: RN6957/7278
CNY 6,932,647
NYBYGGET VILLA I BENISSA

Nybygget villa beliggende i boligkomplekset, omgivet af natur og beliggende på et strategisk sted, meget tæt på Baladrar-, Advocat- og Fustera-bugterne og kun 10 minutter fra Calpe og Moraira.

Villa fordelt alle i en etage, hvilket gør det til et praktisk og funktionelt hus.

Fra indgangen får du adgang til hallen, på højre side har du det daglige område, hvor vi kan finde køkkenet helt åbent til spisestuen og stuen, hvorfra du kan få direkte adgang til terrassen, den udendørs veranda og grill.

På venstre side får vi adgang til natområdet fordelt på 3 soveværelser. Det største værelse, som har et individuelt badeværelse samt et påklædningsværelse og de to andre soveværelser, som deler et badeværelse. I denne side af huset er der også et vaskeriområde.

På den udvendige terrasse finder vi poolen med et afslappende område til at nyde solen eller en middag ved grillen. Samt adgang til haveområderne.

Grundareal: 800 m2
Bebygget areal: 138 m2
Hjælpeareal: 123 m2
Samlet areal: 261 m2
Antal soveværelser: 3
Antal badeværelser: 2
Status: Projekt

Karakteristika

Indgang
Huset som helhed er indhegnet og har to adgangsdøre, en for fodgængere med elektronisk dørindgang og en anden for motoriserede køretøjer med fjernbetjening.

Udendørsarealer
Udendørsarealerne opretholder den kvalitet og det design, der er planlagt for husets indre, både i brugen af materialer af høj kvalitet og i konfigurationen af rummene med valgfri bymøbler. Belysning til de udendørs områder omkring huset samt fodgænger- og vejadgang, terrasse- og grillområder er inkluderet. Haven er udstyret med et automatisk vandingssystem. Hele havens overflade vil blive afsluttet med grus og et vil omfatte et geotekstilnet under.

Pool
En størrelse på 31m2 ca., indbygget trappe, subaquatiske led-spots. Inklusive: filter, pumpe, el-panel og Interiør - mosaik efterbehandling. Der er også præ-installation til opvarmning med varmepumpe, et helt færdigt og brolagt facilitetsrum, samt et lukket rum med ventilation, hvor poolfaciliteterne er indrettet.

Parkeringsplads
Udendørs parkeringsplads med mulighed for installation af en pergola (ekstra).

Belysning
Rummene i dit hus nyder godt af naturligt lys gennem de store vinduer. Samt et LED spotlight inde i hele huset.

Opvarmning
Det valgte varmesystem til dit hus er et gulvvarmesystem, som giver en varmefordeling tilpasset menneskets ideelle behov.

Aircondition
Klimaanlægget vil fungere via et ventilationsanlæg, herunder individuel airconditionering til hvert rum.

Køkken
Moderne køkken med laminerede låger kombineret med glatte hvidlakerede låger inkl. skuffer med stopper og Silestone bordplader på hvidt.
Inkluderede varer: ovn, mikrobølgeovn, vitro-keramisk kogeplade, emhætte, paneler køleskab og paneler opvaskemaskine.

Badeværelser
Badeværelser med Roca-toiletter, "The Square"-modeller. Også Roca "Victoria" håndvaske med spejl med integreret LED-lys.
Brusebakkerne vil have samme finish som husets gulv (skridsikker) og et fast glashåndtag.

Benissa ligger mod den nordlige ende af Costa Blanca, lige ved motorvej A-7; turen til og fra Alicante lufthavn tager lidt over en time. Byen er lille, men fortryllende med sin middelalderlige arkitektur og charmerende pladser.

Selv om der kun er 5 km afstand til havet - i luftlinje - er der ca. 11 km til de nærmeste strande ad landevejen, og der er ca. 12 km til kystbyerne Calpe (mod syd) og Moraira (mod nordøst).

空间

房间3
卧室3
浴室2

面积

起居138 平方米
空地800 平方米
露台
游泳池
由人工智能提取的配套设施。
空调
停车位

贝尼萨

中介没有提供该房产的确切地址。您可以在这里申请。
由人工智能提取的景观和朝向。
海景
花园景观
森林景观
山景
山丘景观
田园景观
能源效率评分无数据
环境(二氧化碳)影响评分无数据