西班牙Segur de Calafell公寓出售

Segur de Calafell
公寓 • 1 房间 • 1 卧室。 • 1 浴室。 • 49 平方米 • 参考: IBCN01005/8086
CNY 992,860
CNY 1,008,374-15,513
INVERSIONESBCN REAL ESTATE BOUTIQUE, US PRESENTA .. Aquest encantador apartament situat a la platja de Segur de Calafell ofereix una oportunitat única per gaudir d'una vida tranquil·la a prop de la costa. Amb una ubicació privilegiada a poca distància del mar, aquesta propietat és perfecta per a aquells que busquen una escapada a la platja o una residència permanent amb un estil de vida costaner.

Detalls de la propietat:

Ubicació: Situat a Segur de Calafell Platja, a pocs minuts a peu de les càlides aigües del mar Mediterrani.
Superfície: L'apartament té una superfície construïda d'uns 50 metres quadrats. Disposa d'un dormitori doble amb molt espai de magatzematge i llum natural. Compta amb un bany complet, elegantment dissenyat i amb tots els serveis necessaris per al confort diari. La cuina oberta està integrada al saló, creant un espai àmpli i lluminós perfecte per a la preparació de menjars i el relax. L'àmplia sala d'estar i menjador és l'epicentre de la casa, amb una sensació d'amplitud i lluminositat gràcies a les grans finestres que donen a la terrassa.
La terrassa privada és un punt destacat d'aquesta propietat, oferint vistes impressionants al paisatge urbà i, en algunes zones, vistes parcialment al mar, un espai perfecte per gaudir del sol i del clima mediterrani.

Característiques addicionals:

Lluminositat: Aquesta propietat és increïblement lluminosa, gràcies a les grans finestres i a la disposició oberta dels espais.
Equipat amb aire condicionat amb bomba de calor per conductes a tot l'habitatge per mantenir una temperatura agradable durant tot l'any.
Aquest apartament a Segur de Calafell Platja ofereix una combinació perfecta de comoditat, ubicació i estil de vida costaner. Amb les seves característiques modernes i la proximitat a la platja, és una oportunitat que no es pot perdre per a aquells que busquen una nova llar a prop del mar.

Per a més informació o per concertar una visita, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d'ajudar-te a fer realitat el teu somni de viure a prop de la costa a Segur de Calafell Platja.




空间

房间1
卧室1
浴室1

面积

起居49 平方米
带家具
电梯
空调
露台

Segur de Calafell

中介没有提供该房产的确切地址。您可以在这里申请。
由人工智能提取的景观和朝向。
城市景观
能源效率评分无数据
环境(二氧化碳)影响评分无数据