西班牙巴塞罗那商业用地出租

巴塞罗那
办公室 • 428 平方米 • 参考: IBCN00535/8086
CNY 17,394
REAL ESTATE BOUTIQUE INVERSIONESBCN US PRESENTA:

En una ubicació immillorable en carrer de Roger de Flor i Almogàvers, molt proxim a Arc de Triomf, en un edifici mixt d'oficines i habitatges, trobem aquesta gran oficina de 428m2, en molt bon estat de conservació.

Es tracta d'una planta lluminosa equipada amb climatització VRV, detectors d'incendis, finestres practicables, instal·lació veu/dades, terra de gres, i il·luminació mitjançant fluorescents.

De cara a una incorporació immediata, l'edifici té donat d'alta el subministrament de llum i aigua. Equipades amb dos banys, dos despatxos, una sala de reunions i terrassa de pati interior.

El preu no inclou despeses de comunitat / IBI: 537.94 €/mes
IVA no inclos.

2 mesos de fiança natural (sense despeses de comunitat, IBI o IVA) + 4 mesos de garantia complementària (amb despeses de comunitat, IBI i IVA 21%).

Disponible ja!

Ubicació immillorable que ho connecta amb la resta de la ciutat i voltants a través de nombrosos mitjans de transport, amb diverses línies d'autobús i Metre.

Contacta'ns avui mateix per a saber més i coordinar una visita. Pots trucar o enviar un Whatsapp directament al sis nou vuit tres quatre cinc sis dos dos.

面积

起居428 平方米
电梯
警报
露台

巴塞罗那

中介没有提供该房产的确切地址。您可以在这里申请。
能源效率评分无数据
环境(二氧化碳)影响评分无数据