酒店概念公寓出售 在 Belek, 安塔利亚

Belek
豪华别墅 • 2 房间 • 1 浴室。 • 43 平方米 • 花园层 • 参考: 389915
CNY 1,212,061

Türkiye’de Akdeniz kıyısında, tarihin, denizin, güneşin ve mutluluğun şehri Antalya’da, Buy Home Antalya firması yeni projeleri ile cazibesini bir kat daha artırıyor.

Kurulduğu günden bugüne, Antalya'nın konfor tercihlerinde ayrıcalıklı bir yer edinen Buy Home Antalya, heyecan uyandıracak yeni projeler ile hayatınıza renk katmaya devam ediyor.

Antalya’nın golf ve turizm merkezi Belek’te geleceğin yaşam normlarıyla donatılan yaz-kış sürdürülebilecek yepyeni bir yaşam sizleri bekliyor.

Otel konseptli dairelerimiz Antalya'nın en prestijli ve elit turizm ve yaşam bölgelerinden biri olan, sonsuz maviliklerin cenneti, farklı medeniyetlerin ortak adresi, tarihi zenginliği, doğal endemik bitki örtüsü ile doğasına aşık bırakan Antalya’nın, tüm imkanların bir arada oluşu ve temiz havası ile bilinen The Land of Legends tema eğlence parkı, 5 yıldızlı oteller, halk plajları, Golf sahaları, havalimanına yakınlığı, nehirleri ile ünlü gözde yerleşim bölgesi Belek’tedir.

Otel konseptli dairelerimiz; Belek halk plajına yani denize sadece 1,5 km, Belek merkeze sadece 1 km, the Land of Legends Tema eğlence parkına 6 km, golf sahalarına 1 km, Antalya havalimanına 23 km, Antalya şehir merkezine 29 km mesafededir.

1.400 m² arazi üzerine kurulu sitemizde 8 adet 1+1 ve 8 adet 2+1 tipinde toplam 16 daire bulunmaktadır.

Site içinde büyük yüzme havuzu, spor salonu, havuz bar, elektrikli araç şarj ünitesi ve oturma alanları, güvenlik kamerası ve şifreli girişler bulunmaktadır.

Dairelerde; yatak odası/odaları, salon, açık plan mutfak, banyo, balkon ve teras bulunmaktadır. Zemin katta bulunan dairelerin kendine ait özel bahçesi bulunmaktadır.

Dairelerde; ayrıca her odada klima, ankastre mutfak seti, otomatik panjur, vestiyer, duş kabini ve uydu sistemi standart olarak siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır.



Bu ilan RE-OS Emlak MLS Programı tarafından otomatik entegre edilmiştir.

空间

房间2
地板3
浴室1

面积

起居43 平方米
总数45 平方米
由人工智能提取的配套设施。
电动汽车充电
健身中心
空调
露台
停车位
洗碗机
阳台
游泳池

Belek

中介没有提供该房产的确切地址。您可以在这里申请。
类型住宅
建设年份2024
加热煤气